Anasayfa > SSL Sertifikaları > SSL Kurulum > Diğer > 3Com Wireless LAN Server Kurulumu

3Com Wireless LAN Server Kurulumu

 

Öncelikle; E-Tuğra Üretim ekibinin sizin için hazırlayacağı  anahtara yükleme sırasında ihtiyacınız olacaktır, Bu yüzden E-Tuğra Bilişim ve Teknoloji Hizmetlerinden bir "E-Tuğra SSL Sertifikası" satın almalısınız.

  • crypto certificate web

    Başlamadan önce; CSR dosyanızı ve anahtarınızı  oluştururken yönetici olarak "web" kullanmadıysanız , bu işlemleri gerçekleştirirken de "web" kullanamazsınız. Onun yerine, "eap" yada "admin" yöneticilerinden birini kullanabilirsiniz.

  • Daha sonra,-metin düzenleyici-yi kullanarak "E-Tuğra_SSL_Sertifika.crt" dosyasını("Begın" ve "End" satırını içeren) kopyalayıp -CLI- bölümüne yapıştırınız.
  • Sertifikanız yüklenmiş olmalıdır. Sertifikanızı çalıştırmadan önce;"E-Tuğra_SSL_Sertifika.crt" dosyası ile birlikte yollanan "E-Tuğra_Root_Certificate.crt" dosyanızı yüklemeniz gerekmektedir. Eğer, bu dosyalar elinize geçmediyse, bunlar yerine "E-Tuğra Ara Kök Sertifikasını" yükleyebilirsiniz. 
  • Aşağıdaki komut satırını takip edin:

    crypto ca-certificate web

    Daha önce; yönetici olarak "web" yerine , "eap" yada "admin" kullandıysanız; aşağıda anlatılan işlemler içinde aynı yöneticiyi kullanmanız gerekmektedir. 

  • Bir kez daha, dosyanızı -metin düzenleyici(WordPad, NotePad vb)- ile birlikte açın ve tüm içeriği yapıştırın.

3com Wireless Lan Switch sunucusu birden fazla sertifika çalıştırmaya izin vermemektedir. Birden fazla ara sertifika yüklemiş olsanız bile, sunucunun sertifikalarınızı çalıştırması mümkün değildir.

Anasayfa

Hakkımızda

Referanslar

Sertifikalar



E-İmza

KEP

SSL

Zaman Damgası


Satış ve Teknik Destek için

İletişim;

0312 472 21 13