Anasayfa > SSL Sertifikaları > SSL Kurulum > Diğer > NetScreen SSL Server Sertifika Kurulumu

NetScreen SSL Server Sertifika Kurulumu

  1. "WebUI Options menu" içinden , "Objects" ve "Certificates" seçeneklerini seçin..

  2. "E-Tuğra SSL Sertifikasının" Yüklenmesi:

    "Cert" butonuna tıklayınız, daha sonra "Show" butonuna basınız, sonra "Local" seçeneğini seçiniz. Daha sonra , E-Tuğradan edinmiş olduğunuz sertifikanızı(E-Tuğra_SSL_Sertikası.crt) "Browse" butonuna basarak aratın ve dosyanızı bulduğunuzda üzerine tıklayın ve indirme işlemine başlayın.

  3. "E-Tuğra Ara Kök Sertifikasının" Yüklenmesi

    "Cert" butonuna tıklayınız, daha sonra "Show" butonuna basınız, sonra "CA" seçeneğini seçiniz. Daha sonra , E-Tuğradan edinmiş olduğunuz sertifikanızı(E-Tuğra_Ara_Kök_Sertifikası.crt) "Browse" butonuna basarak aratın ve dosyanızı bulduğunuzda üzerine tıklayın ve indirme işlemine başlayın.

  4. "E-Tuğra Kök Sertifikasının" Yüklenmesi:
    "Cert" butonuna tıklayınız, daha sonra "Show" butonuna basınız, sonra "CA" seçeneğini seçiniz. Daha sonra , E-Tuğradan edindiğiniz sertifikanızı(E-Tuğra_Güvenli_Kök_Sertifikası.crt) "Browse" butonuna basarak aratın ve dosyanızı bulduğunuzda üzerine tıklayın ve indirme işlemine başlayın.

    Primary Sertifika; Local Sertifika olarak görünür. Ara ve kök sertifikalarının isimleri "CA" olarak geçer. Primary Sertifika "CA" olarak görünürse hata oluşmuş demektir. Hatanın nedeni Domain isminin  yanlış bildirilmesinden kaynaklanmış olabilir. Böyle bir durumda, Domain isminin tekrar yapılandırılması  gerekmekte ve yeni bir CSR ve Sertifika edinilmeli ve sertifikayı tekrar yüklemelisiniz.

  5. SSL Sertifikanızın yüklenmesi NetScreen sunucunuzda tamamlanmıştır. 

Anasayfa

Hakkımızda

Referanslar

Sertifikalar



E-İmza

KEP

SSL

Zaman Damgası


Satış ve Teknik Destek için

İletişim;

0312 472 21 13