Anasayfa > SSL Sertifikaları > SSL Kurulum > Diğer > Mac OS X Lion Server SSL Kurulumu

Mac OS X Lion Server SSL Kurulumu

E-Tuğra Ara Kök Sertifikası Yüklemesi: 

 

  1. MAC sunucunuz üstünde E-Tugra_Root.crt dosyanızı kopyalayınız ve bu dosyaya çift tıklayınız.Sertifikanızı "System Keychain"e eklemek için, yönetici bilgilerinizi giriniz..

     

    Not: Eğer, "System Roots" anahtarı modifiye edilemez şeklinde bir hata mesajı alırsanız, "Keychain Access"i açınız ve "System Keychain" seçeneğini seçin ve E--Tugra_Root.crt dosyasını "System Keychain içindeki sertifika dosyasına sürükleyiniz. Sonra, yönetici olarak kimlik bilgilerini doğrulayınız.

  2. "Server App" dosyasını açınız  daha sonra , SSL sertifikanızı yükleyeceğiniz MAC sunucusunu seçtikten sonra , doğruladığınız giriş bilgilerinizi giriniz.

  3. "Hardware Section" başlığı altında,  sunucu adınızı seçiniz ve "Settings" sekmesine tıklayınız ve "SSL Certificate" için "Edit" butonuna basınız. 

  4. 'your.domain.com - Self-Signed' seçeneğini seçtikten sonra, "Gear" butonuna basınız ve  Actıons menüsünden "Replace Certificate with Signed or Renewed Certificate" seçeneğini seçiniz. 

  5. E-Tugra_SSL_Sertifika.crt dosyanızı pencereye sürükleyiniz ve "Replace Certificate" butonuna basınız. 

  6. " Settings" sekmesinde kalmaya devam ederken; SSL Sertifikanız için "Edit" butonuna basınız. Alan adınız  için olan SSL Sertifikanızı seçin ve "OK" tuşuna basınız. 

    Bir  dakika sonra;"Settings" sekmesinde , 'SSL Certificate: www.alanadı.com' ibaresini görmelisiniz.


    SSL Sertifikanız yüklenmiştir.

Anasayfa

Hakkımızda

Referanslar

Sertifikalar



E-İmza

KEP

SSL

Zaman Damgası


Satış ve Teknik Destek için

İletişim;

0312 472 21 13