Anasayfa > SSL Sertifikaları > SSL Kurulum > Diğer > Novell ConsoleOne Server SSL Kurulumu

Novell ConsoleOne Server SSL Kurulumu


  1. "E-Tuğra Kök Sertifikası" ve "E-Tuğra Ara Sertifikası"nı Internet Explorer üzerinde açınız. 

    Windows bilgisayarınızda, her bir sertifika dosyasına iki kez tıklayınız ve "Install Certificate" butonuna basarak "Certificate Import Wizard"ı başlatın."E-Tuğra_Kök_Sertifikası.crt" kök sertifika kütüphanesine(TrustedRootCertificate Authorities) , "E-Tuğra_Ara_Kök_Sertifika.crt" de Ara Sertifika kütüphanesine(Intermediate Certificate Authorities) gider.

  2. "E-Tuğra SSL Sertifikası(E-Tuğra_SSL_Sertifikası.crt)" çift tıklayınız.Sayfanın yukarısında bulunan -details- sekmesine tıklayınız ve "copy to file"butonuna basınız.





  3. "Cryptographic Message Syntax Standard - PKCS #7 Certificates (.P7B)" butonunu tıklayınız ve "Include all certificates in the certification path if possible" kutucuğu onaylayınız.     .





  4. İsminizi girin, "finish" butonuna tıklayınız. Kök Sertifikanız, Ara Kök sertifikanız ve SSL Sertikanız tek bir sertifika haline getirilir.

  5. wwww.novell.com adresinden CSR dosyanıza giriniz.

  6. Genel Anahtar/Public Key sekmesinde;"ımport"butonunu seçiniz ve "No Trusted Root Certificate available" seçeneğini işaretleyiniz."Next"butonuna tıklayınız , kurduğunuz sunucu sertifikasını aktarınız.     

    ** Not ** :  "The subject name requested when the key pair was generated does not match the subject name in the certificatebeing stored..." şeklinde bir uyarı alırsanız "OK" tuşuna basınız ve sertifikanızı aktarmaya devam ediniz.

  7. Sertifikanız onaylayın.Sertifikanız kullanıma açılmıştır.

Anasayfa

Hakkımızda

Referanslar

Sertifikalar



E-İmza

KEP

SSL

Zaman Damgası


Satış ve Teknik Destek için

İletişim;

0312 472 21 13