Anasayfa > SSL Sertifikaları > SSL Kurulum > Diğer > Lotus Domino 4.6x & 5.0x Server SSL Kurulumu

Lotus Domino 4.6x & 5.0x Server SSL Kurulumu

Not: Lotus Domino sunucusuna SSL yüklerken; SSL sertifika dosyalarının her birinin CSR dosyası oluşturulurken üretilen anahtarda birleşmiş olması gerekmektedir. CSR dosyanızı oluştururken "anahtar" oluşturmadıysanız; yeni bir sertifika ve CSR dosyası edinmeniz gerekmektedir. Anahtarı oluşturduysanız; Anahtarı aşağıdaki sertifika sırasına göre yüklemeniz gerekmektedir. 

E-Tugra_Güvenli_Kök.crt 
E-Tugra_Root.crt 
E-Tugra_SSL_Sertifika.crt

  1. Domino Sunucusu içindeki sertifika yöneticisini açınız (CERTSRV.NSF). Bu yönetim notlar paneli içinde , sistem veri tabanındadır.

  2. "Install Trusted Root Certificate into Key Ring" seçeneğini seçiniz. CSR dosyanızı oluştururken belirlediğiniz "key ring" dosyanızın ismini giriniz ve E-Tugra_Kök_Sertifika(E-Tugra_Root.crt)    dosyasını yükleyiniz."The root certificate is already installed as a trusted root" mesajını almanız gerekmektedir ,bu mesaj size ulaştıktan sonra 3. adıma geçebilirsiniz.

  3. "Install Trusted Root Certificate into Key Ring"seçeneğini tekrar seçiniz."key ring" dosya adını kullanarak E-tuğra Ara Kök sertifikanızı yükleyiniz. Daha sonra "E-Tugra_Root.crt" dosyasını yükleyiniz.

  4. Şimdi, "Install Certificate into Key Ring" seçeneğini seçiniz. "Key Ring"in dosya adını giriniz, sonra "Merge Certificate into Key Ring" butonunu kullanarak SSL sertifikanızı                          (E-Tugra_SSL_Sertifika.crt) yükleyiniz.

    SSL Sertifikanız "Key Ring"e indirilmiş ve Lotus Domino Sunucunuzda kullanıma hazırdır.

Anasayfa

Hakkımızda

Referanslar

Sertifikalar



E-İmza

KEP

SSL

Zaman Damgası


Satış ve Teknik Destek için

İletişim;

0312 472 21 13