Anasayfa > E-İmza Yardım Dokümanları > E-İmza Aktivasyonu (Yeni E-İmza Kurulumu)

E-İmza Aktivasyonu (Yeni E-İmza Kurulumu)

Aktivasyon İşlemi İçin Aşağıdaki Adımları Takip Ediniz.

Etugram uygulamasını indirip uygulamamız üzerinden e imza kurulumunuzu tamamlayabilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için Bu Adrese Tıklayınız

İleri > İleri > Yükle şeklinde devam ederek Etugram uygulamasının kurulumunu tamamlayınız. (Java Runtime 1.8 hatası alıyorsanız, Yükleme Merkezi adresinden güncel Java uygulamasını indirip kurunuz.)

 

 

 

Bilgisayarınızda Akis yüklü değil ise gelen uygulama ekranından " İleri > İleri > Yükle"  şeklinde devam ederek akis kurulumunu da tamamlayınız(kuruluş ismi vb alanlara müdahale etmeden devam edebilirsiniz).

 

 

TC kimlik no girerek " İleri Git " butonuna tıklayınız( Bu kısımda " Kullanıcı Bulunamadı " uyarısı alıyorsanız siparişiniz henüz onaylanmamıştır ve gün içerisinde onaylanacaktır). 

"Kod Gönder" butonuna tıklayınız. Kayıtlı telefonunuza doğrulama kodu gelecektir. Kodu girip onaylayınız.

 

Sonraki ekranda güvenlik sorusu ve cevabı belirleyerek ilerleyiniz. Karşınıza çıkan sipariş ekranından "Aktive Et " butonuna tıklayınız. 

Son adımda " 4 haneli rakamlardan " oluşan bir pin belirleyiniz. " Onayla" butonuna tıklayarak aktivasyonu tamamlayabilirsiniz. İşlemlerinizi yaparken sizden şifre/pin istendiğinde bu kısımda oluşturduğunuz şifreniz ile işlem yapacaksınız.

 

Aşağıdaki ekranlara eriştiğinizde e imza kurulum ve aktivasyon işlemini başarıyla tamamladığınız ve oluşturduğunuz PIN ile kullanabileceğiniz anlamına gelmektedir.

İşlem yapacağınız kurumun web sayfası veya uygulaması üzerinden E-İmzanızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

 

Anasayfa

Hakkımızda

Referanslar

Sertifikalar



E-İmza

KEP

SSL

Zaman Damgası


Satış ve Teknik Destek için

İletişim;

0312 472 21 13