Anasayfa > SSL Sertifikaları > CSR Oluşturma > Microsoft Exchange Servers > Microsoft Exchange 2007 Server CSR Dosyası Oluşturma

Microsoft Exchange 2007 Server CSR Dosyası Oluşturma

Başlat menüsünden "Exchange Server 2007" - "Exchange Management Shell" i seçiyoruz. Komut satırına aşağıdaki komutu yazınız.

New-ExchangeCertificate -GenerateRequest -KeySize 2048 -Path c:\etugra.txt -SubjectName "c=US, l=YourLocalityOrCity, s=YourStateOrProvince, o=YourCompanyInc, cn=YourFirstDomain.com" -DomainName YourSecondDomain.com, YourThirdDomain.com -PrivateKeyExportable:$true
 

Bu komutu burada tarayıcınızda bir çizgiye sığmayacak kadar uzun olsa da, tek satır olarak yönetimi konsoluna içine girmeniz gerekir.Tabii ki, size iki harfli ülke kodu dahil olmak üzere kendi organizasyonun detayları ile bu örnek komutta listelenen detayları değiştirmeniz gerekiyor (c =), şehir veya bölgede (l =) İl veya eyalet (ler =) ve kuruluşunuz yasal adı (o =).

  1. c:\ dizininde e-tugra. csr dosyasını bulacaksınız. csr dosyasını bir metin editörü ile açın ve (başlangıç ve bitiş etiketleri dahil) E-Tugra sertifika sipariş formu içine yapıştırın.

Anasayfa

Hakkımızda

Referanslar

Sertifikalar



E-İmza

KEP

SSL

Zaman Damgası


Satış ve Teknik Destek için

İletişim;

0312 472 21 13