Anasayfa > SSL Sertifikaları > SSL Kurulum > Diğer > H-Sphere Web Server SSL Sertifika Kurulumu

H-Sphere Web Server SSL Sertifika Kurulumu

"E-Tuğra SSL Sertifikası" Yüklenmesi (E-Tuğra_SSL_Sertifika.crt) 

  1. Kontrol paneli ana sayfasında bulunan "SSL" butonuna basınız. Sonra, Web Servis alanına giirip, "SSL" butonunun altında bulunan "Edit" butonuna basınız. 

  2. "E-Tuğra SSL Sertifikanın" içeriğini  aşağıda gösterildiği gibi -Certificate File- alanına  yapıştırınız. Sertifikanızın metin şeklinde açılıp(Wordpad yada Notepad programını kullanabilirsiniz),  "Begın" ve "End" etkilerini içerdiğinden emin olunuz. (aşağıda görüldüğü gibi). Bu işlemleri tamamladıktan sonra "Upload" butonuna basınız.

  3. -----BEGIN CERTIFICATE----- 
    text ... 
    -----END CERTIFICATE-----



    **NOT: Tarayıcınız sertifikanızı doğrulamadan önce, aşağıdaki komutlardan yararlanarak "E-Tuğra Ara Kök Sertifika"nızı yüklemeniz gerekmektedir.

"E-Tuğra Ara Sertifikasının" Yüklenmesi (E-TuğraCA.crt)

Yukarıda yaptıklarınıza benzer bir şekilde; "E-Tuğra Ara Kök Sertifikanızın" içeriğini kopyalayıp aşağıda gösterildiği gibi; -Certificate Chain File- alanına yapıştırınız."Certificate Chain File" alanı              H-Sphere'nin bazı sürümlerinde -Certificate Authority File- olarak da karşınıza çıkabilir. 


Sertifikanız başarıyla yüklenmiştir. Sertifika ve Anahtar dosyalarınızı yedekleyip güvenli bir klasöre kaydediniz. Böylelikle sunucu ile ilgili bir problem gerçekleşirse, sertifikanızı yeniden yükleyebilirsiniz.

Anasayfa

Hakkımızda

Referanslar

Sertifikalar



E-İmza

KEP

SSL

Zaman Damgası


Satış ve Teknik Destek için

İletişim;

0312 472 21 13