Alpha 5 Server SSL Kurulumu

 

  1. E-Tuğra'dan edinmiş olduğunuz sertifikanızı ,SSL sekmesinde bulunan  "Application Server Settings"  penceresine gidiniz ve "Enable SSL" kutucuğunu onaylayın.
  2.  "SSL Certificate File" olarak etiketlenmiş kutunun sağındaki dosya simgesine tıklayın ve "E-Tugra_SSL_Sertifika.crt" dosyasına göz atın. Bu dosya, aynı zamanda "E-Tuğra SSL Sertifikası" yada sunucu sertifikası olarak da bilinir.
  3. Sonra, "Private Key File" kutucuğuna tıklayın , ve CSR üretirken oluşturduğunuz "private key"e gözatın.. Dosyayı yaratırken, herhangi bir şifre belirlediyseniz; bir sonraki kutucuğa belirlemiş olduğunuz şifreyi yazmanız gerekmektedir.
  4. Sertifika Zinciri(Certificate Chain) dosyası atamadan önce; Eğer, bir kaç E-Tuğra Ara Kök Sertifikasına sahipseniz, yükleme işlemine devam etmeden önce hepsini tek bir dosyada(genelde .pem dosyası kullanılır) birleştirmeniz gerekmektedir.

  5. Son olarak, "Certificate Chain File" kutusunun yanındaki dosya simgesine tıklayın. E-Tuğra Ara Kök Sertifikasına göz atın ve sayfanın altındaki "save" butonuna basarak indirme sürecini tamamlayınız. 

  6. İşlemleriniz bittikten sonra , sunucunuzu kapatıp açmanız yada yeniden başlatmanız gerekmektedir. SSL Sertifikanız sunucunuza yüklenmiş olmalıdır.

Anasayfa

Hakkımızda

Referanslar

Sertifikalar



E-İmza

KEP

SSL

Zaman Damgası


Satış ve Teknik Destek için

İletişim;

0312 472 21 13