Anasayfa > E-İmza Yardım Dokümanları > Titck İmzaPlus Uygulamasında Zaman Damgalı Evrak İmzalama

Titck İmzaPlus Uygulamasında Zaman Damgalı Evrak İmzalama

      Titck İmzaPlus Uygulamasında Zaman Damgalı Evrak İmzalama

       Titck İmzaPlus Uygulamasında Zaman Damgalı Evrak İmzalamak için https://ebs.titck.gov.tr/Login/LoginView?ReturnUrl=%2f sayfasından Kurum kullanıcı kaydınız ile giriş yaptıktan sonra sol tarafta bulunan menülerden İmzaplus uygulamasını indirip bilgisayarınıza yükleyiniz.

       Yükleme işlemini tamamladıktan sonra masaüstünüz de yer alan İmzaplus uygulamasını çalıştırınız. Aşağıdaki adımları takip ederek evraklarınızı zaman damgası ekleyerek imzalama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Uygulamayı çalıştırdığınızda "Ayarlar" - "Zaman Damgası Ayarları" alanına giriş yapınız.

      E-Tuğra'dan almış olduğunuz zaman damgası bilgileriniz siparişiniz tamamladıktan sonra size mail olarak bildirilmiş olacaktır. Mailinize iletilen zaman damgası bilgilerini İmzaplus uygulamasındaki ilgili alanlara tanımlayınız. Kart tipi olarak "Otomatik algıla" seçeneğini işaretleyiniz ve bilgileri kaydediniz.

      İmzalanacak belgeyi ve imzalanan belgenin kaydedileceği konumu seçip "İmzala" Butonuna tıklayınız; E-imza Pin/şifresini girerek imzalama işlemini tamamlayabilirsiniz.

      İmzalama işlemini tamamladıktan sonra imzalı dosyayı kaydettiğiniz konumdan kurumun sayfasına yükleyebilirsiniz. Kurum tarafındaki işlemler hakkında 444 4 680 Titck Çağrı merkezinden bilgi ve yardım alabilirsiniz.

 

 

 

Anasayfa

Hakkımızda

Referanslar

Sertifikalar



E-İmza

KEP

SSL

Zaman Damgası


Satış ve Teknik Destek için

İletişim;

0312 472 21 13