Anasayfa > SSL Sertifikaları > CSR Oluşturma > Diğer > Alpha Five Application Server CSR Oluşturma

Alpha Five Application Server CSR Oluşturma

Alpha Five Application Server CSR Creation

  1. CSR dosyanızı oluştururken, aynı zamanda  "key" dosyanızı da oluşturmanız gerekmektedir. SSL Sertifika oluşumu sırasında hem CSR dosyasına hem de private key dosyasına ihtiyacınız olacaktır.
  2. CSR dosyasını oluşturmak için; "Application Server Settings" içerisinde "SSL" sekmesini seçiniz.
  3. "Generate a Certificate Signing Request" sekmesinin altında bulunan uzun butona tıklayınız. 

    Çoğu sertifika istek formunda; genellikle şirket bilgilerinizi (firma merkezi, faaliyet gösterdiği şehir ,ülke) tanımlamanızı ister, fakat dikkat edilmesi gereken nokta; "country code" sorusunun cevabı olarak ülke isminizi değil, iki harfli olan ülke kodunuzu girmeniz gerekmektedir. (örnek: TR) 

    "Your common name": SSL sertifikanız içerisinde yer alacak olan alan adınızdır.(www.alanadı.com.tr, mail.alanadı.com...vb) 

  4. Bu süreç, şifrelenmiş  CSR dosyanızı oluşturma sürecidir. Bu süreç, E-Tugra yetkilisine göndereceğiniz şifrelenmiş CSR dosyası ve Key dosyasını oluşturacaktır. Sertifika yetkilinize, SSL Sertifikası oluşturma sürecinde  CSR dosyanızla beraber "key" dosyanızı da gönderdiğinizden emin olunuz.

    SSL sertifikanızı geri aldıktan sonra(bu süreç 5 dakika ve birkaç saat arasında değişebilir) bir sonraki adımı atlayabilirsiniz. 

Anasayfa

Hakkımızda

Referanslar

Sertifikalar



E-İmza

KEP

SSL

Zaman Damgası


Satış ve Teknik Destek için

İletişim;

0312 472 21 13