Anasayfa > SSL Sertifikaları > SSL Kurulum > Sık Kullanılanlar > cPanel Server SSL Sertifika Yüklemesi

cPanel Server SSL Sertifika Yüklemesi

cPanel SSL Sertifika Yüklemesi-Installing your cPanel SSL Certificate

Aşağıdaki işlemlerle ilgili Eğer herhangi bir problemle karşılaşırsanız yada sorunuz olursa E-Tuğra Teknik Destek biriminden yardım alabilirsiniz. 

  1. cPanel kontrol paneline giriş yapınız.

  2. Güvenlik sekmesinin altındaki "SSL/TLS" butonunu bulun ve tıklayınız.

  3. cPanel’e giriş yaptıktan sonra GÜVENLİK(Securty) bölümü altında bulunan SSL/TLS bağlantısına tıklayınız. Girmiş olduğunuz sayfada Siteniz için SSL yükleyin ve yönetim(HTTPS) başlığı altındaki “SSL sitelerini yönetin.” bağlantısına tıklayıp kopyalamış olduğunuz ServerCertificate dosyasını sunucuya yükleyiniz.

  4. Etki Alanı bölümünden SSL Sertifikasının yükleyeceğiniz alanı seçin. Ardından kopyalamış olduğunuz ServerCertificate.txt dosyasının içeriğini Sertifika: (CRT) bölümü içerisine yapıştırın ve Sertifikaya Göre Otomatik Doldur butonuna tıklayın. İlgili butona tıklamanız sonucunda Özel Anahtar (KEY) ve Sertifika Kuruluşu Paketi (CABUNDLE) alanları otomatik olarak dolacaktır. Son aşama olarak Sertifika Yükle butonuna tıklayarak son işleminizi gerçekleştiriniz.

  5. SSL Sertifika kurulum işlemi böylece tamamlanmıştır. Yazılımınız tarafında http isteklerini https olarak yönlendirmeli ve link yapınızı düzenleyebilirsiniz.

Anasayfa

Hakkımızda

Referanslar

Sertifikalar



E-İmza

KEP

SSL

Zaman Damgası


Satış ve Teknik Destek için

İletişim;

0312 472 21 13