Anasayfa > E-İmza Yardım Dokümanları > Kep Hesabına E-İmza İle Giriş

Kep Hesabına E-İmza İle Giriş

KEP HESABINA E-İMZA İLE GİRİŞ İŞLEMİ

Kep hesabına e-imza ile giriş işlemleri için aşağıdaki adımları takip ediniz.

Kep hesabına giriş ve ileti gönderme işlemleri için Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera veya Safari tarayıcılarını kullanabilirsiniz.

1. Adım

https://www.kepkur.com.tr/ adresinde yer alan "Kep Hesabı Giriş" butonuna tıklayınız.

 

2. Adım

Giriş seçeneklerinden "E-imza ile Giriş" seçerek hs06.kep.tr ile biten hesap adınızı yazıp "Giriş Yap" butonuna tıklayınız.

 

 

3. Adım

İmzalama işlemini yapabilmek için bilgisayarımızda "ETugraSigner" uygulaması yüklü ve çalışır durumda olmalıdır. Yüklü değil ise sayfanın alt kısmında yer alan "Kur" butonundan ilgili uygulamayı indirip kurulum işlemini tamamlamalıyız. Eğer daha önce bu uygulamayı yüklenmiş ise işlemlere 7. adımdan devam ediniz.

 

4. Adım

Uygulamayı indiriniz ve indirdiğiniz uygulamayı çalıştırınız.

 

5. Adım

ETugraSigner uygulamasının bilgisayara kurulumunu tamamlayınız.

 

6. Adım

Yükleme bittikten sonra uygulama otomatik olarak çalışacaktır. İmzalama işlemine devam edebilmek için sağ alt köşede karşınıza çıkan kod doğrulama ekranından "Onayla" butonuna tıklayınız.

 

7. Adım

https://webmail.kepkur.com.tr/Login giriş sayfasını yenileyip hesap adını yazarak "Giriş Yap" butonuna tıklayınız. Gelen e-imza sertifika bilgisinin üzerine tıklayıp "İmzala" butonuna tıklayınız.

 

8. Adım

Karşımıza çıkan ekrana e-imza Pin/Şifre girerek "Tamam" butonuna tıklayınız.

 

9. Adım

Bu aşama da kep hesabınıza giriş işleminizi tamamlanmış hesabınız kullanılabilir durumdadır. Gelen kutusundan size gelen iletileri görüntüleyebilir, Yeni kep iletisi butonundan kep iletisi gönderebilirsiniz.

Anasayfa

Hakkımızda

Referanslar

Sertifikalar



E-İmza

KEP

SSL

Zaman Damgası


Satış ve Teknik Destek için

İletişim;

0312 472 21 13