Anasayfa > SSL Sertifikaları > CSR Oluşturma > Diğer > C2Net Stronghold Server CSR Oluşturma

C2Net Stronghold Server CSR Oluşturma

  1. Stronghold sunucusunda sertifika ve key dosyaları 3 farklı komut dosyası ile yönetilir; genkey, getca ve genreq. Bu dosyalar genelde  /usr/local/ssl/private/ uzantısında depolanır.

    Sunucunuzda key dosyanız bulunmuyor ise;

     "genkey" bölümünde; CSR dosyanızı oluşturmak istediğiniz yöneticiye gidiniz.(örn:genkey yourserver).Böylelikle; CSR ve Key dosyanızı görebilirsiniz.

    Sunucunuzda key dosyası mevcut ise;

    CSR dosyanızı oluşturmak için genreq'e gidiniz.

    Komut sizi; uyguladığınız bu işlemleri, kullandığınız eski CSR ve Key dosyalarınız için uygulayamayacağınız konusunda uyaracaktır.

    "Key Size" alanına 2048 yazınız. You will be prompted for the key size in bits - use the highest available (2048 önerilir).

    Komut bip sesi çıkarıp sayaç sıfırı gösterdiğinde; sistem durur. (Bu rastgele bilgi, özel bir public key ve private key oluşturulması için kullanılır.)

     'y' tuşuna basarak sürece devam ediniz. Firma, E-Tugra ve sunucunuz ile ilgili olan soruları yanıtlayınız.

    (CA(Certificate Authoriity/Sertifika yetkilisi) bölümü için "Other" seçeneğini seçiniz.)

    "genkey" CSR dosyanızı otomatik olarak oluşturacaktır. CSR ve Key dosyanızı yedekleyip, güvenli bir yere kaydetmeniz önerilir. Key dosyasına, sertifika yükleme sürecinde ihtiyacınız olacaktır.

  2. Online sipariş sürecinde oluşturduğunuz CSR dosyasının içeriğini(Begın ve End etiketleri dahil) kopyalayıp E-Tugra yetkilisinin söylediği alana yapıştırmanız gerekmektedir.

Anasayfa

Hakkımızda

Referanslar

Sertifikalar



E-İmza

KEP

SSL

Zaman Damgası


Satış ve Teknik Destek için

İletişim;

0312 472 21 13